Top

Exo Terra Canopy Worm Dish

Nieuw 11% Korting
  • Exo Terra Canopy Worm Dish
  • Exo Terra Canopy Worm Dish
€ 18,95
16,95

Verhoogde, ontsnappingsbestendige voederschaal voor meelwormen.

Uitermate geschikt voor boombewonende reptielen en amfibieën
Ideaal voor rotsklimmende hagedissen en gecko’s
Natuurlijk rotspatroon, past zowel in woestijn- als tropische terrariums
Kan op elke gewenste hoogte geïnstalleerd worden
Handig, zelfklevend clipsysteem

Boombewonende reptielen en amfibieën zijn soms minder geneigd om voederschalen op de bodem te gebruiken. De Exo Terra Canopy Worm Dish is een verhoogde, ontsnappingsbestendige voederschaal voor meelwormen die kan geïnstalleerd worden op gelijk welke hoogte. Plak simpelweg de zelfklevende clip tegen het glas van je terrarium en monteer de voederschaal om je reptielen voortdurend van meelwormen te voorzien.

De Exo Terra Canopy Worm Dish verhindert dat meelwormen ontsnappen en zorgt ervoor dat ze zichtbaar blijven voor de terrariumbewoners. Meelwormen kunnen niet los in het terrarium gevoederd worden. Als dit gebeurt zullen ze al vlug ontsnappen door zich een weg te graven in het substraat met als gevolg dat ze het aangebrachte laagje vitamines verliezen. Het handige clipsysteem laat toe de schaal gemakkelijk te demonteren om ze te vullen of schoon te maken. De Exo Terra Canopy Worm Dish is opgebouwd uit twee delen om het reinigen te vergemakkelijken.

Instructies

  1. Reinig het oppervlak van het glazen terrarium.
  2. Plaats de Zelfklevende Clip (zonder de beschermfolie te verwijderen) tegen het glas van het terrarium omde juiste positie te bepalen.
  3. Markeer de positie met een markeerstift.
  4. Verwijder de beschermfolie en plaats de Zelfklevende clip binnen het gemarkeerde gebied.
  5. Zorg ervoor dat de kleefband gelijkmatig tegen de terrariumwand is gedrukt en dat er geen luchtbellen zichtbaar zijn.
  6. Druk de zelfklevende zijde stevig tegen de glazen wand voor tenminste 30 seconden.
  7. Wacht enkele minuten en controleer of de kleefband stevig gehecht is aan het terrarium alvorens het Canopy of Elevated product op te hangen.


Reviews (0)
Stuur naar een vriend
@
@